centered image

Parteneri

Încă din faza de scriere a proiectului au fost realizate o serie de parteneriate cu licee/școli profesionale din împrejurimile orașelor Târgu-Jiu, Râmnicu Vâlcea, Mizil și Băbeni unde cei 3 parteneri de practică (Solicitant + 2 parteneri externi de practică) au sediile sociale/punctele de lucru la care se vor desfășura activitățile de practică.

Unele dintre aceste acorduri continuă PARTENERIATE DEJA EXISTENTE ÎNTRE solicitant și unități de învățământ din anii trecuți, în timp ce unele DEZVOLTĂ NOI PARTENERIATE între angajator și unitățile de învățământ.

În baza acordurilor deja semnate cu cele 4 licee, proiectul și-a asigurat grupul țintă, însă aceștia lasă deschisă înscrierea și pentru elevi de la alte licee sau specializări relevante pentru domeniile de activitate din SNC în care Solicitantul și partenerii săi activează.

Liceele cu care există deja acorduri pentru selectarea GT în proiect și în rândul cărora s-au analizat nevoile elevilor pentru pregătirea practică/consiliere/ocupare sunt:

Liceu Tehnologic Tase Dumitrescu

Mizil

Calificări precum: Operator la mașini cu comandă numerică, Strungar, Frezor-rabotor-mortezor, Sudor, Mecanic agricol

Colegiul Tehnic Gheorghe Magheru

Târgu Jiu

Calificări precum: Preparator produse din carne și pește, Tehnician produse alimentare, Tehnician Electrician Instalații Electrice, Tehnician ecolog și protecția calității mediului.

Liceul George Țărnea

Băbeni

Calificări precum: Mecanic utilaje și instalații în industrie/lăcătuș mecanic prestări servicii, Mecanic întreținere/Lăcătuș mecanic prestări servicii, Mecanic întreținere și reparații.

Liceul Tehnologic Forestier

Râmnicu Vâlcea

Calificări precum: Mecanic auto, Mecanic utilaje și instalații în industrie, Preparator produse din carne și pește, Tehnician ecolog și protecția mediului.

Te-am convins să aplici?

Află toate detaliile despre proiectul PROMIT!